So Communications levert tolk- en vertaaldiensten in en uit het Japans en het Nederlands.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam en verzorgen een breed scala aan vertalingen, ondersteuning van producties voor verschillende media zoals televisie en kranten, en tolkendiensten in diverse situaties. Neem gerust contact met ons op via de contactpagina.

Lokale ondersteuning van So Communications
Opgegroeid in Japan en moedertaalsprekers van het Japans en het Nederlands, zetten we onze ervaring in om een betrouwbare service te bieden die voldoet aan de behoeften van elke client, zowel in Nederland als in Japan. We kunnen u helpen met het regelen van bezoeken, onderzoeken, tv-producties en zakelijke onderhandelingen door heel Nederland en in Japan.

Het is niet ongebruikelijk dat mensen met een verschillende achtergrond elkaar verkeerd begrijpen, en het vertrouwen verliezen omdat de subtiele nuances verloren gaan in de communicatie. Omdat wij in staat zijn de culturele verschillen tussen Japan en Nederland te begrijpen, kunnen we fungeren als een brug tussen Nederlanders, die graag openhartig en op een efficiënte manier willen communiceren, en Japanners, die gewend zijn om hun boodschap non-verbaal over te brengen. Wij staan voor u klaar om een vlotte communicatie te bevorderen.

© 2020 So Communications